top of page
Kledingrek aangepast5.jpg
 ‘TRUE STYLE   
 IS NOT ONLY TIMELESS  ​
 BUT ALSO AGELESS'  
JANA ROUSAKOV

Praktische info Kleurstyling

Wat gaan we doen

Kennismaking en ontvangst in mijn studio met een kopje koffie of thee & wat erbij.

Je krijgt uitleg over de verschillende kleurtypes.

Welke kleuren doen jou stralen? Met gekleurde doeken kijken we samen wat de verschillende kleuren doen voor jou. Dit wordt een kleuranalyse genoemd.

Je krijgt een persoonlijk advies over het gebruik van kleur(combinaties).

Je krijgt een kleurenkaart of kleurwaaier met jouw kleurenpalet.

Je krijgt naast een advies over de kleuren van kleding, ook advies over de toepassing bij de keuze van je accessoires zoals sieraden, bril en haarkleuring.

Je krijgt advies over het maken van kledingcombinaties in je huidige kledingkast en over hoe je het zelf kunt toepassen bij het winkelen.

Je mag een aantal kledingstukken meenemen ter beoordeling (max. 5 stuks)

In totaal duurt het ongeveer 1,5 (of 2 uur met z'n tweeën)

De kleuranalyse - praktisch

Bij de kleuranalyse ga ik kijken bij welk kleurenpalet je huid, het mooiste, stralendste en meest frisse, uitkomt. Belangrijk is hierbij dat de huid vrij is van foundation. Een lichte make-up bij de ogen is geen probleem.

 

De kleuranalyse moet worden uitgevoerd bij voldoende daglicht. Je kijkt zelf mee in een spiegel zodat je zelf ook goed kunt zien wat de verschillende kleurenpaletten met je doen. Een waarschuwing vooraf: Daglicht geeft niet het meest flatteuze beeld van jezelf. Dat besef ik goed. Maar wel noodzakelijk om goed te kunnen bepalen welk kleurenpalet jou het beste laat uitkomen. En dat is waar we het voor doen toch?

Draag je een bril? Bij de kleuranalyse moet je je bril afzetten. Zie je de spiegel voldoende dan is dat geen probleem, maar anders zou het dragen van lenzen misschien een oplossing zijn. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kijk ik eerst zonder dat je de bril draagt en kijken we samen daarna met de bril. 

Verder mag je, als je wilt, een aantal kledingstukken meenemen ter beoordeling (max. 5 stuks). We kijken dan waarom het favoriete items zijn of waarom je juist twijfelt. Heeft te maken met de kleur of het contrast?

De betaling graag ter plaatse contant of per bank (via een Tikkie).

Prijs: 110 incl. kaartje of 134 incl. waaier

Met z'n tweeën? Prijs: 100 incl. kaartje of 129 incl. waaier

Het adres is: Oranjerie 9 te Haren. Mijn studio bevindt zich in de achtertuin.

Tot snel!

Jolanda

bottom of page