top of page
Over mij.jpg
 ‘FASHION CHANGES,  
 BUT STYLE ENDURES'  ​
 COCO CHANEL  

Samen vinden we de kleuren die jou laten stralen.

Over mij

Ik ben Jolanda Leenstra en creatief bezig zijn, dingen mooier maken en mijn kennis overdragen is wat ik graag doe. En kleding is altijd al mijn passie geweest.

Ook ik had een kast met mooie items en droeg toch vaak dezelfde outfits. Het lukte mij niet altijd leuke combinaties te maken en miskopen had ik ook zeker. Ik wil niet weten wat ik allemaal met het geld van al die miskopen had kunnen doen. Om over kledingverspilling maar niet te spreken.

Style by Jo kleuranalyse Haren Groningen

Wat kleur met je kan doen

Dit moet toch anders kunnen? : dacht ik een aantal jaren geleden. Ik volgde een cursus “capsule wardrobe” en kreeg inzicht waar ik op kan letten bij het samenstellen van mijn garderobe, namelijk trouw blijven aan mijn eigen stijl en alleen kopen wat bij mijn huidige kast aansluit.

Maar de grootste eyeopener was het effect van het dragen van de juiste kleuren. Ik kwam erachter dat de beste items in mijn kast, de items waren in mijn beste kleuren. En bovendien, wanneer je items koopt in jouw beste kleuren, wordt het ook makkelijker leuke combinaties te maken. Vanaf het moment dat ik dit ging toepassen, bleef ik complimentjes krijgen. En dat terwijl ik minder kleding in mijn kast had dan ooit! 

Kleurstyling

Ik vind het psychologische aspect van kleding super interessant. Ik help jou graag bij het krijgen van inzicht in wat het effect van kleuren is en hoe je dit zelf kunt gaan toepassen. Kleding kan een boodschap kracht bijzetten, je zelfvertrouwen én uitstraling geven.  Wil je net als ik veel plezier halen uit je kledingkast?  

kledingrek onderaan.jpg
bottom of page